40 86 77 42 kontakt@paptage.dk

Vores speciale

Den høje håndværksmæssige udførsel har altid været et kendetegn for Løsning Tagdækning. Når det drejer sig om et nyt tag, tagrenovering og tagservice så er vi specialister og sikre at din løsning er holdbar til de nye klimaudfordringer. Alle produkterne er CE godkendt og leveres af Apurit i Hedensted

 

Listedækning 

Flade tage

Garager            

Shingels tag 

Industribygninger

Listedækning

Listedækning med tagpap bliver en mere populær og eftertraktet løsning til det flotte og skarpe udtryk af facaden. Med listedækning får du helt skarpe og præcise linjer som både er diskret og rummer masser af karakter.

  • Listedækning – Klasisk og moderne med masser af karakter

Flade tage

Har du et fladt tag så er den bedst mulighed at vælge tagpap. Med Løsning Tagdækning som tagdækker er du sikker på at der bliver lagt et solidt og slidstærkt paptag med fokus på kvalitet og nøjagtighed.

  • Flade tage – Slidstærkt med gode resultater

Garager

Lad Løsning Tagdækning sætte tagpap på din garage og hver sikker på at få et flot resultat med kvaliten i top. Om det enten er en listedækning, shingels eller fladt tag udfører vi et flot stykke arbejde som altid.

  • Garager – Vi er specialister i tagdækning til garager

Shingels tag

Shingels tag kan med fordel anvendes på bygninger såsom haveskur, pavilioner og legehuse. Med et shingels tag får du stramme karakteristiske mønstre som i helhed giver en rolig karakter til taget.

  • Shingels – Flot karakteristisk mønster

Industribygninger

Løsning Tagdækning har i mere end 25 år arbejdet med tagpap. Dette indebærer også industribygninger. Mangler i nyt tag til jeres industribygning så giv Løsning Tagdækning et kald og modtag et unikt tilbud.

  • Industribygnigner – Løsning Tagdækning er det sikre valg 

Specialister i listedækning!

Mail: kontakt@paptage.dk

Giv os et kald på

tlf.: 40 86 77 42

© Copyright 2020 Paptage.dk - All rights reserved.